Service

Service & Garantie

Wij geven 10 garantie op waterdichtheid en dit is uit te breiden tot 15 jaar, indien u bij ons ook een jaarlijks onderhoudscontract afsluit. Materialen betrekken we bij de beste leveranciers, zoals Altena, Aabo Trading en Kelders voor de dakbedekking. Voor de lichtkoepels werken we samen met BIK en Vaculux. 

Lekkages worden dezelfde dag nog opgelost!

Bij een lekkagemelding proberen wij zo snel bij u voor te rijden, binnen 24 uur wordt de lekkage gegarandeerd verholpen.

Veiligheid

Tijdens meerdaagse dakwerkzaamheden is een dakrandbeveiliging verplicht, voor onderhoudswerkzaamhden mogen ankerpunten gebruikt worden. Bij gevelladders is het mogelijk een beveiligde dakopgang te monteren

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *